this is the story of three little friends who ran away from reality /2

melanjutkan kisah petualangan tiga anak nakal yang kabur dari tanggung jawab, inilah ceritanya di hari ketiga hingga ke enam.

day3 title

h o t . h o t . h o t ! hot artful morning

foto-foto sepuasnya di depan SAM Singpore Art Museum. hendro, mel, anthony, yuasti and me, bergantian berpose dan menjepret. hanya sejauh itulah arti artful kite :P

the [book]worms are squirming

Brass basah complex. here we were, books…. should have been heaven. tapi ga cukup waktu buat browse semuanya, plus….udah pengen pipiiiiiiis! ampun

jadi setelah mengobrak-abrik koleksi old magazines di basheer, kita melanjutkan perjalanan ke Bugis. sebelum itu, sempat mampir ke National Library untuk numpang ke toilet. Hell! that place is heaven! keren banget..next time deh. the other worms, the ones inside our tummy had squirmed too.

the wet market

the worms were bribed with mie sarawak at QQ noodle. cukup enak! setelah itu, meski gak ada yang berminat blanja blanji, kita menembus kerumunan orang di bugis street, sambil teteeep tak lupa berfoto-foto ria. after lunch kita kedatangan satu orang lagi yang makin memeriahkan geng kacau kita, monic sepupuku, so total kita punya 3 guides! hehehe. sayangnya langit ngamuk sore itu, jd kita spend sore itu di bawah atap bugis junction, sebelum kita berpisah. mel dan aku harus pulang bersiap-siap ke esplanade sedang the geng lanjut melanglang kota.

the jellicle cat

perjalanan pertamaku dan mel naik mrt tanpa teman2! untungnya lancar-lancar aja, nyampe esplanade tanpa kurang suatu bulu-pun bahkan masih sempat foto-foto di depan gedung durian. puas foto-foto, e pas mau masuk malah disarankan ke toilet dulu karena pintu belum buka. hahahah…..but the show was marvellous! ga rugi kantong jerit-jerit karena kering abis!

the night life

oke. Clarke Q. been there before. never really liked that place. but it was fun cause of our friends! thanks for all your time pals!

sing 3rd day

day4

chintatown…here we come! liked it better than bugis. so many souvenirs to buy but no mood for shop :| belanja ato ga belanja, hari itu bener-bener fun, bertiga kita berlarian ke sana kemari dengan anthony yang berbaik hati jadi fotografer tunggal kita hihihi. we also had a nice dim sum at chinatown.

red dot

cool museum. cool building. cool neighbourhood! the museum is dedicated to display award winning desgins. but wes didn’t get to see any exhibition, just took pictures in front of it.

red alert

dari museum ke mall. back to our natural habitat :D di vivocity inilah kesempatan terakhir kita untuk membuang berapapun dolar kita yang masih tersisa. di sana rombongan kita bertambah dengan nongolnya cecil dan lisa teman-teman sma petra dua-ku juga yuasti, dan terakhir yenny. bahkan sugik sempet-sempetin mampir di sela-sela kesibukannya dari camp ke kkr. what a nice friends. unlike me, yang saking bingungnya finally ignored all my friends and focus on shopping! watta friend! akhirnya dapet satu tas cantik dan satu sepatu cantik buat momi, buat papi…aduh bingung. setelah semua itu plus satu kantong coklat dan permen buat teman-teman redworks terbeli, dompet pun meneriakkan red alert!

red eyes

setelah diskusi berkepanjangan akhirnya diputuskan untuk dinner di orchard. gagal menikmati chicken rice di smith street, akhirnya terkabul jg di takashimaya foodcourt, nice! monik join our dinner, and afterwards bebek dan ce shopie nongol. temu kangen dilanjutkan di pinggir jalan sambil foto-foto gila dan ngejilat one dolah ice cream! nyaaam…belom puas sih, tp aku n mel memilih balik hotel and packing, mata dah merah ga ketulungan.

and pack pack pack….off we went back to KL. the trip was once again smooth, even though the aerobus from KLIA-KL sentral was really stinky.

day5

back to hot unfriendly city of KL. without friends who welcomed us cheerfully :( we took city tour, rushing through King’s Palace, National Museum and National monument. our tour was interrupted though. the rain came beating down the hot air. so we didn’t get to stop at railway station & heritage building, and taken to leather & chocolate shop instead. when the tour ended, we jumped off the filthy car in front of pavillion. where we were forced to stay longer than we planned to by the pouring rain. not untill 9 pm did we allowed to walk to alor street to spend pur last ringgit on the famous pari bakar. we carefully scanned the price lists before placing our order as there were only 20 ringgit left in each our wallet hihihi.. the food was great! so we walked back to the hotel and called it a day:)

called it a week actually!

sing - kl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: